B.online biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak.

SCROLL

6 maart 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Daag ons uit om de beste resultaten voor jouw bedrijf te halen!
Ruim jaar 6 geleden zette ik met B.social de eerste stappen in het ondernemerschap. Het idee was om mijn kennis en ervaring over social media marketing in te zetten om andere bedrijven ermee te helpen. Na een vliegende start waarin ik werkte voor Jumbo Hoogkamer, Trumpi Breda, winkelcentrum de Burcht, Albert Heijn Pollemans kan ik na zes jaar wel zeggen dat ik B.social op de kaart heb gezet als inmiddels ervaren social media bureau. Naast de mooie bedrijven waar ik voor werkte zijn er een aantal duurzame relaties ontstaan, zo werk ik nauw samen met communicatiebureau Reach in Oosterhout. Gezamenlijk werken we aan mooie projecten als Nufarm Nederland, gemeente Oosterhout en Rabobank Amerstreek. De samenwerking met Douwe, Menno en Robert houdt al jaren stand en is er eentje waar ik veel enthousiasme en voldoening uit haal. 
 
Aan aantal jaar geleden leerde ik Kevin kennen. Kevin is een echte ondernemer, die andere ondernemers hielp met het realiseren van websites of webshops. We hadden een goede klik en werkten geregeld samen aan dezelfde projecten. Het viel mij op dat er in veel bedrijven de behoefte was om alle online marketing onder te brengen bij één partij. Mijn visie is dat bedrijven vanuit dat uitgangspunt ook de beste resultaten genereren. In de ideale situatie sluiten alle activiteiten: website (of shop), content, advertising, mailings en social naadloos op elkaar aan. Dat kan bereikt worden door een goede samenwerking met een andere partner aan te gaan, maar efficiënter is om alles vanuit één bedrijf te kunnen aanbieden.  Hello, B.online!
De eerste toffe projecten in B.online lopen inmiddels. We werken met veel plezier aan Standsite.com, WitDesign en Cafetaria de Toren. Kevin en ik hebben onze handen ineen geslagen met een droom: met een fijn team werken voor mooie merken en ambitieuze klanten. Dat fijne team wordt ‘as we speak’ vorm gegeven.  Na het openstellen van twee hele toffe vacatures zijn inmiddels de eerste gesprekken gevoerd. Voor mijzelf betekent dit een nieuwe stap in het ondernemerschap waar ik heel erg aan toe was en waar ik ontzettend veel zin in heb. 
 
Heb je zin om kennis te maken en te sparen over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet en stuur me een berichtje!